Асоциация за развъждане на месодайните породи говеда в България ви кани да посетите нейния щанд на 13-тото издание на Национално изложение по животновъдство – гр. Сливен. Събитието ще се проведе в рамките на 27 – 29 април, на територията на Сливенски минерални бани, с. Мечкарево.

Ще ви покажем елитни животни от породите Абърдийн Ангус, Херефорд и Гаскон, отгледани в стопанствата на нашите членове и разпределени в следните категории:

“Грюнберг Годеч” ЕООД ще участва с говеда от породата Абърдийн Ангус. В категория млади разплодни бици ще имате възможност да видите BREZE EXTRA T148  – син на HW FIDEL P462, а в категория юници -BREZE EVELON T669, дъщеря на HW FIDEL P462 –  животни, с безупречно ирландско потекл0.

Елитна ирландска генетика ще представи и “Юмента Инвестмънт” ООД. Ще видите синове на DUNLEVER ENDA P721, HF REBEL 53Y, LAKESHORE LORD JASPER P179 – всички в  категория млади разплодни бици.  Фермата ще покаже и крава с бозаещо теле, които също са с ирландско потекло.

Стопанството на ЗП Бейджан Халитов ще вземе участие в две категории – бик над 3 години и крава с теле, животните са от породата Херефорд.

Елитни млади бичета от породата Гаскон, с френско потекло, ще представят стопанствата на ЗП Стоян Чуканов и “Карлос А” ООД.

Очакваме Ви на нашия щанд! Ще се радваме да се срещнем с вас, да споделим и обменим идеи. Членовете на асоциацията ще имат и възможността да получат екземпляр от нашето ново издание – дневникът за събития във фермата. Заповядайте!